Tule vaikka helikopterilla!

Koe elämyksiä Kangasalla

Tukikohta sijaitsee keskellä erämaata Kuhmalahden kunnassa Vehkajärven kylässä, erittäin puhdasvetisen Syväjärven rannalla. Eli nykyinen Kangasala!

Deep Lake Safari Oy
Kirjamontie 233
36880 VEHKAJÄRVI
puh. 0500 231 153

GPS koordinaatit : 61.32.161 N, 24.52.458 E

Yhteydenotot alla olevalla lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla osoitteeseen:
jussi@deeplakesafari.fi

Palaute/tarjouspyyntölomake

Tälle palstalle voit kertoa kokemuksistasi safarista sekä kaikesta muusta koskien vierailuasi Deep Lake Safari Oy:n tukikohdassa. Mikä oli parasta ja mitä jäit vielä mahdollisesti kaipaamaan? Voit myös tehdä tarjouspyynnön lomakkeen avulla.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Deep Lake Safari Oy
Kirjamontie 233
36880 VEHKAJÄRVI

Y-tunnus: 1932568-1
Puh: 0500-231153

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Deep Lake Safari Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Ajo-ohje Jyväskylän suunnalta tultaessa:

Jämsän kohdalla isosta liikenneympyrästä vasempaan LAHTI-KUHMOINEN. Kuhmoisten keskustan ohi vielä 4 km Lahteen päin ja käänny oikealle TAMPERE (tie numero 325). Aja 16,6 km Tampereen suuntaan ja käänny 100 metriä P-paikan jälkeen oikealle KIRJAMONTIE. Loppuun saakka 2,3 km ja olet perillä.

Ajo-ohje Tampereen suunnalta tultaessa:

Lahden tietä Kangasalan ohite ja ensimmäinen liittymä oikealle KUHMOINEN-SAHALAHTI (tie numero 325). Aja Sahalahden ohi, edelleen Kuhmalahden ohi ja saavut Pohja -nimiseen pikku taajamaan. Edelleen Kuhmoista kohden noin 8 km ja ohitat Vehkajärven kylän. Vielä 2,5 km ja näet oikealla puolella P-paikan merkin. 100 metriä ennen P-paikkaa käänny vasempaan ja KIRJAMONTIETÄ perille 2,3 km.

Ajo-ohje Helsingin suunnalta tultaessa:

Aja moottoritietä Hämeenlinnaan ja käänny Hämeenlinnan keskustan jälkeen oikealle HATTULA-PÄLKÄNE-HAUHO tielle. Aja Pälkäneelle Laitikkalaan ja saavut Tampere-Lahti tielle. Käänny vasempaan TAMPEREEN suuntaan ja hieman ennen Pälkäneen keskustaa käänny oikealle LUOPIOINEN. Aja ohi Aitoon keskustan, Luopioisten kirkonkylän ja saavut RAUTAJÄRVI nimiseen kylään jossa keskustassa kolmen tien risteys. Käänny vasempaan KUHMALAHTI ja saavut POHJA nimiseen taajamaan. Aja keskustan ohi parisataa metriä ja tulet TAMPERE-KUHMOINEN tielle. Käänny oikealle KUHMOINEN (tie numero 325). Aja Vehkäjärven ohitse edelleen Kuhmoista kohden ja Vehkajärven kirkon kohdalta vielä noin 2,5 km. Ennen parkkipaikkaa käänny vasempaan KIRJAMONTIE. Aja 2,3 km ja näet tosi paljon maastoautoja. Vasemmalla alhaalla järven rannassa näet rakennuksia. Parkkeeraa autosi pihaan. Tervetuloa!