Koe elämyksiä Kangasalla

Tukikohta sijaitsee keskellä erämaata Kuhmalahden kunnassa Vehkajärven kylässä, erittäin puhdasvetisen Syväjärven rannalla. Eli nykyinen Kangasala!

 

Deep Lake Safari Oy
  Kirjamontie 233
36880 VEHKAJÄRVI
Puh. 050 023 1153

GPS koordinaatit: 61.32.161 N, 24.52.458 E

 

Yhteydenotot tältä sivulta löytyvällä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla osoitteeseen:
jussi@deeplakesafari.fi.

Palaute/tarjouspyyntölomake

Täytä lomake ja kerro kokemuksistasi safarista sekä kaikesta muusta koskien vierailuasi Deep Lake Safari Oy:n tukikohdassa. Mikä oli parasta ja mitä jäit vielä mahdollisesti kaipaamaan? Voit myös tehdä tarjouspyynnön lomaketta käyttäen.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Ajo-ohje Jyväskylän suunnalta tultaessa:
Jämsän kohdalla käänny isosta liikenneympyrästä vasempaan LAHTI–KUHMOINEN. Aja Kuhmoisten keskustan ohi vielä 4 km Lahteen päin ja käänny oikealle TAMPERE (tie numero 325). Aja 16,6 km Tampereen suuntaan ja käänny 100 metriä P-paikan jälkeen oikealle KIRJAMONTIE. Aja loppuun saakka 2,3 km ja olet perillä.

 

Ajo-ohje Tampereen suunnalta tultaessa:
Aja Lahden tietä Kangasalan ohitse ja valitse ensimmäinen liittymä oikealle KUHMOINEN–SAHALAHTI (tie numero 325). Aja Sahalahden ja edelleen Kuhmalahden ohi, niin saavut Pohja-nimiseen pikku taajamaan. 

Aja edelleen Kuhmoista kohti noin 8 km ohittaen Vehkajärven kylän. Jatka vielä 2,5 km ja näet oikealla puolella P-paikan merkin. 100 metriä ennen P-paikkaa käänny vasempaan ja aja KIRJAMONTIETÄ perille 2,3 km.

Ajo-ohje Helsingin suunnalta tultaessa:
Aja moottoritietä Hämeenlinnaan ja käänny Hämeenlinnan keskustan jälkeen oikealle HATTULA–PÄLKÄNE–HAUHO -tielle. Aja Pälkäneelle Laitikkalaan ja saavut Tampere–Lahti -tielle. Käänny vasempaan TAMPEREEN suuntaan ja hieman ennen Pälkäneen keskustaa käänny oikealle LUOPIOINEN.

Aja ohi Aitoon keskustan, Luopioisten kirkonkylän ja saavut RAUTAJÄRVI-nimiseen kylään, jonka keskustassa on kolmen tien risteys. Käänny vasempaan KUHMALAHTI ja saavut POHJA- nimiseen taajamaan. Aja keskustan ohi parisataa metriä ja tulet TAMPERE–KUHMOINEN -tielle. Käänny oikealle KUHMOINEN (tie numero 325). Aja Vehkäjärven ohi kohti Kuhmoista ja Vehkajärven kirkon kohdalta aja vielä noin 2,5 km. Ennen parkkipaikkaa käänny vasempaan KIRJAMONTIE. Aja 2,3 km ja näet tosi paljon maastoautoja. Vasemmalla alhaalla järven rannassa näet rakennuksia. Parkkeeraa autosi pihaan.

Tervetuloa!