Tule vaikka helikopterilla!

Järjestä unohtumattomat polttarit tai tyky-päivä

Silloin kun haluat kokea yhteen hiileen puhaltamisen ja tiimityöskentelyn parhaat puolet villillä ja vauhdikkaalla tavalla, tule tukikohtaamme Kangasalan Vehkajärvelle. Tarjoamme unohtumattomat elämykset seurueellesi majoituksen vuokramökeissä ja maittavan ruoan kera.

Olipa kyseessä sitten polttarit, tyky-päivä tai tiimi-ilta, tuo porukkasi nauttimaan olostaan räiskeen ja rauhan keskelle. Meiltä saat sopivalla balanssilla molempia. Muista, että ammunta ja autosafari maastoautolla edellyttävät, että osallistujat ovat selvin päin. Alkoholia voidaan nauttia vasta kun päihteettömyyttä vaativat ohjelmaosuudet ovat ohi.

Aja maasturia autosafarilla

Kokeile rajojasi oikean maasturin ohjaimissa yksin tai isommallakin porukalla. Voit valita erikoisvarustellusta nelivetoisesta supermaasturista raskaaseen kuusipyörävetoiseen maastokuorma-autoon. Safarin hintaan sisältyy aina (pakollinen) maastoautoilun teoria/turvakoulutus. Kesto noin 45 min.

Koe ajoa maastossa, hiekkakuopalla sekä metsäautoteillä. Tutustu kalustomme kuvagalleriaan täältä.

Kokeile ammuntaa

Käden ja silmän tarkkuutta pääset halutessasi testaamaan luvallisella sekä laillisella rynnäkkökiväärillä, Suomen Leijona tarkkuuspienoiskiväärillä tai ilmakiväärillä omalla ampumapaikallamme.Reittien varrella 3 Lapinkotaa, joissa voi pitää pikku taukoa sekä grillata vaikkapa makkarat.

Ruokailu maastossa tai CAFE OFF-ROAD ravintolassa, jossa voi pitää myös vaikkapa palaveria maksimissaan 25 hengelle.Käytössä Internet yhteys Wlan, TV sekä musiikkilaitteet.

Safarin jälkeen tietenkin saunaan

Testaa maailman parasta suomalaista rantasaunaa, uimaankaan ei ole pitkä matka, kun järvi tulee ihan rantaan saakka...